torstai 9. toukokuuta 2013

Herra Jiin pekonipasta

Resepti löytyi aikoinaan Flora-paketista, mutta herra Jii sovelsi tästä meille oman version. Ylihyvää. Söimme jo kerran itsemme ulos tästä, mutta nyt pasta on palannut taas pöytäämme. Missään nimessä terveellistä tämä ei ole, mutta täydellistä perjantairuokaa.

 












Pekonipasta
140 g pekonia
1 sipuli
1 prk ruokakermaa
1/2 pkt aurajuustoa
penne pastaa

Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta. Ruskista (kunnolla) pekoni ja sipulit pannulla. Lisää ruokakerma. Murustele joukkoon aurajuusto. Anna aurajuuston sulaa joukkoon ja kastikkeen kiehua hiljalleen, kunnes pasta on valmis. Kaada keitetty pasta siivilään ja valuta vesi pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti