tiistai 28. elokuuta 2012

Helppoa jauhelihasta

Työpäivän päätteeksi kotiin saapuu kaksi nälkäistä, jotka haluavat nopeaa mutta maukasta ja terveellistä arkiruokaa.













Jauheliha-nuudeliwokki
reilusti vettä
125 g kokojyvänuudeleita
300 g naudan jauhelihaa
4 valkosipulinkynttä
1 iso porkkana
1 sipuli
300 g sokeriherneen palkoja (Sugar Snaps)
1 punainen paprika
3 rkl makeaa soijakastiketta

Kiehauta vesi, laita nuudelit kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi, valuta. Pätki saksilla halutessasi pienemmiksi. Hienonna valkosipulinkynnet, leikkaa porkkana suikaleiksi, sipuli ja paprika lohkoiksi. Ruskista jauheliha pannulla, mausta mieleiseksesi. Lisää joukkoon sipulit, sokeriherneet, porkkanasuikaleet ja lopuksi paprika, kääntele hetki. Mausta seos makealla soijakastikkeella. Sekoita joukkoon nuudelit ja kuumenna ruoka. Tarjoa lisäksi chilikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti