Arkisia kotiruokia kokkaillessaan muistaa taas, kuinka herkullisia ne voivat ollakaan. Tätä nakkikastiketta olisi voinut santsata kerran jos toisenkin. Vain se harmittaa, etten saanut kastikkeesta kuvaa, joka olisi tehnyt sille oikeutta. Mutta kertakaikkisen kotoisa herkkuruoka.
Nakkikastike, kahdelle
200 g nakkeja
voita
1 sipuli
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
Paloittele nakit. Kuumenna voi pannulla ja ruskista kunnolla nakit sekä hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja vehnäjauhot, ja anna kypsyä hetken. Lisää vesi, liemikuutio, ketsuppi ja sinappi, ja anna kiehua noin 15 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti