perjantai 29. maaliskuuta 2013

Itämaista kanaa

Itämaista makua viikonloppuun. Sara La Fountainin Passion for Food -kirjasta löytyvällä reseptillä saa ihanan makuista, mehevää kanaa. Marinadikastike on yksi parhaimmista mitä tiedämme, ei liian makea eikä tulinen. Alla meidän versiomme, aivan kaikkia aineksia ei jääkaapistamme löytynyt.

 













Itämaista kanaa
4 kpl maustamattomia broilerin ohutleikettä

Marinadi:
2 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
2 tl tuoretta valkosipulia, raastettuna
5,5 rkl hunajaa
1 tl punaista chiliä
1 rkl limettimehua
1 dl hoisinkastiketta
3/4 dl teriyakikastiketta
1/4 dl soijakastiketta
1 dl öljyä
suolaa

Sekoita kaikki marinadin ainekset hyvin keskenään. Lisää joukkoon ohuleikkeet ja anna marinoitua 1-3 tuntia. Paista sen kanat paistinpannulla niin, että ne ovat kypsiä. Voit lisätä marinadia halutessasi kesken paistamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti