perjantai 29. maaliskuuta 2013

Makaronivuoka

Koskenlaskijalla ryyditetty makaronivuoka ei tietenkään ikinä korvaa sitä oikeaa makaronilaatikkoa, mutta pärjää makuvertailussa vallan hyvin ja on kivan erilaisen makuinen. 

 














Makaronivuoka
4 dl makaronia
400 g jauhelihaa
suolaa
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
2,5 dl vettä
1/2 pkt Koskenlaskija voimakasta

Keitä makaronit suolalla maustettu vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta vesi pois. Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit pannulla. Lisää lihaliemi ja vesi. Lisää sulatejuusto viipaleina ja anna sulaa. Sekoita makaronit jauheliha-juustoseokseen ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista 225 asteessa puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti