Kantarelli-saksanpähkinä-timjamicannellonit
Täyte:
litra tuoreita kantarelleja perattuna
2 sipulia silputtuna
tilkka öljyä paistamiseen
2 rkl kasvisfondia
1/2 prk valkosipuli-yrttifraichea
50 g saksanpähkinää
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
Kastike:
1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
75 g parmesaaniraastetta
kourallinen tuoretta timjamia silputtuna
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
15-20 esikeitettyä cannelloniputkea
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Valmista täyte: ruskista sienet ja sipuli öljyssä paistinpannulla, siirrä lämmönkestävään kulhoon, lisää muut täyteaineet ja soseuta tahnaksi. Täytä cannelloniputket pikkulusikalla ja lado pieneen uunivuokaan. Valmista kastike sekoittamalla aineet ja levitä kastike vuokaan, tarkista että cannelloniputkien allakin on kastiketta jotteivät ne pala pohjasta kiinni vuokaan. Paista uunissa noin 20-30min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti