sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Halloumia paprikassa

Myös halloumi on yksi suosikkijuustoistamme. Täytettyihin paprikoihin ei jauhelihan ja juuston lisäksi muita aineksia välttämättä tarvitakaan. Yksinkertaisen hyvää.




















Halloumitäytteiset paprikat, kahdelle
3 paprikaa

Täyte:
200 g jauhelihaa
1 sipuli
suolaa, mustapippuria
200 g halloumijuustoa

Halkaise paprikat pitkittäin ja puhdista. Laita paprikat uunivuokaan. Paista jauheliha pannulla, lisää sipuli ja kuullottele hetki. Mausta mieleiseksesi. Jauhelihan ei tarvitse olla kovin mausteista, sillä halloumijuusto on jo itsessään suolaista.Täytä paprikat jauhelihaseoksella. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Kypsennä viipaloidut halloumit pannulla, ja viimeistele uunista otetut paprikat juustoviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti