Myös halloumi on yksi suosikkijuustoistamme. Täytettyihin paprikoihin ei jauhelihan ja juuston lisäksi muita aineksia välttämättä tarvitakaan. Yksinkertaisen hyvää.
Halloumitäytteiset paprikat, kahdelle
3 paprikaa
Täyte:
200 g jauhelihaa
1 sipuli
suolaa, mustapippuria
200 g halloumijuustoa
Halkaise paprikat pitkittäin ja puhdista. Laita paprikat uunivuokaan. Paista jauheliha pannulla, lisää sipuli ja kuullottele hetki. Mausta mieleiseksesi. Jauhelihan ei tarvitse olla kovin mausteista, sillä halloumijuusto on jo itsessään suolaista.Täytä paprikat jauhelihaseoksella. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Kypsennä viipaloidut halloumit pannulla, ja viimeistele uunista otetut paprikat juustoviipaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti