Ja miksei tämä Kennedyille olisi kelvannut, sen verran on kermaa ja voita ja ranskankermaa. Ja koska aineksissa on mitä on, saa tästä oivallisesti energiaa pimeään ja märkään syksyyn. Ja ihan kuin kermassa ja voissa ei olisi riittävästi, me lisäsimme joukkoon pekoniakin. Ja kanttarelleja, että jotakin terveellistäkin.
Ohjeen olen löytänyt suolaa&hunajaa-blogista. Alla meidän versiomme.
Kermainen lempipasta
250 g penne pastaa
150 g kanttarelleja
1/2 rkl voita
1 sipuli
1,5 dl kanalientä
1,5 dl kuohukermaa
1 dl ranskankermaa
pippuria
suolaa
parmesania
140 g pekonia
Laita pastavesi kiehumaan ja laita pasta kiehuvaan veteen, arvioi sopiva hetki keittoajan mukaan. Kastikkeen valmistus vie noin kymmenen minuuttia. Paista kanttarelleja kuivalla pannulla, kunnes vesi haihtuu. Lisää voi ja sipulisilppu ja kuullota hetkisen. Lisää kanaliemi ja keitä viitisen minuuttia. Lisää kerma ja keitä hetki. Lisää sekaan ranskankerma ja keitetty pasta. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Ruskista pilkotut pekonit rapeiksi toisella pannulla. Lisää pekoni ja parmesan, kun pasta on annosteltu lautasille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti