tiistai 20. marraskuuta 2012

Äijäsalaatti

Huippuhyvää salaattia, ja salaatin nimestä huolimatta myös rouva Teen mielestä. Käy hyvin lounaasta, sen verran on ruokaisaa.















Äijäsalaatti
2 rkl cashewpähkinöitä
140 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 puolikasta ruispaloja
salaattisekoitusta
kirsikkatomaatteja
pala kurkkua
kourallinen viinirypäleitä
pala emmental-tyyppistä juustoa

Paahda pähkinät kuivalla pannulla, siirrä sivuun. Lisää paloitellut pekonit ja viipaloidut sipulit pannulle. Paista kunnes pekoni on ruskistunut ja sipulit kuullottuneet. Siirrä talouspaperin päälle valumaan. Lisää pannulle puristetut valkosipulinkynnet. Leikkaa leivät kuutioiksi ja paista pannulla repeiksi. Kasaa ainekset lautaselle ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti