torstai 1. marraskuuta 2012

Maukasta aurabroileria, persikasta viis

En piittaa persikasta tai ananaksesta pizzassa enkä kyllä tässä Valion hedelmäisessä aurabroilerissakaan. Siispä nypin persikat pois ja siirrän herra Jiin lautaselle. Persikan mehu sekoittuu kuitenkin kivasti kermaan ja tuo makua. Tämän tekeminen on ylihelppoa, ainekset vain vuokaan ja uuniin.
















Hedelmäinen aurabroileri
3 marinoimatonta broilerin rintaleikettä
suolaa, mustapippuria...
2 valkosipulin kynttä
mielesi mukaan aurajuustoa
1/2 tlk persikoita + lientä
2,5 dl ruokakermaa

Laita leikkeet uunivuokaan. Ripottele päälle mausteet, hienonettu aura ja kuutioidut persikat. Lisää hiukan persikkalientä ja kerma. Kypsennä 175 asteessa noin tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti