perjantai 14. syyskuuta 2012

Aura-pennesalaatti

Valion sivuilta löytyi kivan oloinen salaatti, jonka muokkasimme makuumme sopivammaksi. Marinadia olemme kokeilleet salaatissa aiemmin valkosipulille, ja oli oikein toimiva ratkaisu siihenkin.













Aura-pennesalaatti
3 dl pastaa

Marinadi:
1 valkosipulin kynsi
2 rkl oliiviöljyä
2 appelsiinimehua
1 rkl balsamicoa
1 tl sinappia
1 tl hunajaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

1/2 pkt aurajuustoa
jääsalaattia
kirsikkatomaattia
kurkkua
viinirypäleitä
kourallinen saksanpähkinöitä

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se muiden marinadiainesten kanssa ja lisää pastan joukkoon. Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Murustele juusto, puolita tomaatit ja pähkinät. Revi jääsalaatti. Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset pastan joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti