maanantai 24. syyskuuta 2012

Pastaklassikko kaalilla

Alkuperäinen ohje löytyy Karppaus.infosta, alla meille sovitettuna. Emme voisi ikinä karpata (pidämme ihan liikaa jo pelkästä leivästä), mutta viikolla syömme kevyemmin. Tällä kertaa teimme pastaklassikkoa kaalilla. Täytyy myöntää, että kaaliversio pääsee liki, ellei ole jopa alkuperäistä parempi.

 


















Kaali alla carbonara
n. 500g kaalia
tilkka vettä
2 rkl voita
suolaa
1 pkt (pieni) pekonia
1 sipuli
2-4 valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
1 kananmuna
mustapippuria, basilikaa

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Paista pannulla voissa niin, että kaali hiukan pehmenee. Paista suikaloitu pekoni toisessa pannussa rapeaksi. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota. Anna paistua hetken. Sekoita kulhossa kerma ja muna, mausta. Lisää pekoni-sipuli ja kerma kaalin sekaan, sekoita hyvin. Kuumenna hetki sekoitellen miedolla lämmöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti