Perjantaina tulimme kotiin uupuneina, mutta halusimme viikonlopun alun kunniaksi jotakin hyvää ja itsetehtyä. Päädyimme tekemään lasagnettea, nopeampaa ja helpompaa versiota lasagnesta. Maku on ihan yhtä herkullinen.
Jauhelihalasagnette
400 g jauhelihaa (mausta hyvin)
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 prk tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 lihaliemikuutio
mustapippuria, suolaa
tilkka punaviiniä
8 lasagnelevyä
Päälle:
2,5 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
Pilko sipuli ja ruskista jauhelihan kanssa, lisää muut aineet lasagnelevyjä lukuunottamatta. Anna kiehua hetken ja lisää levyt pilkottuina joukkoon. Kaada voideltuun uunivuokaan. Sekoita päälle tulevat ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista 200 asteessa 35-40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti