perjantai 7. syyskuuta 2012

Gratinoitua broileria 15 vuoden takaa

Ohje löytyi yläasteen seitsemännen luokan kotitaloustuntien vihostani. Ja oikea aarre olikin! Kuorrutus sopii broilerille täydellisesti. Älyttömän maukasta ruokaa, yksinkertaisista aineksista.


 









Gratinoitu broileri
3 broilerin koipea tai rintapalaa

Maustamiseen:
1 rkl öljyä
1 rkl soijaa
1 rkl sinappia
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta

Kuorrutus:
1,5 dl kermaa
1 dl ananasmehua
1 rkl maizenaa
1 rkl soijaa

Sekoita öljyyn mausteet. Lado broilerit uunivuokaan, ja sivele mausteseos pintaan. Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia. Sekoita tai kiehauta kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä tasaisesti broilerien päälle. Paista vielä 20-30 minuuttia, kunnes palat ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti